No products in the cart.

Help & support

Veel gestelde vragen

info@inzamelingsacties.nl

+31 (0)13-207 90 91

Samen maken we het verschil

Alle inzamelingsacties op een rijtje

ANBI

CBF erkend

2786 inzamelingsacties gevonden

Geluk hangt niet alleen af van wat je kunt krijgen, maar ook van wat je kunt geven.

Met een doneeractie help je een ander

De maatschappelijke betrokkenheid in Nederland is van oudsher erg hoog. Er zijn weinig andere landen in de wereld waar meer dan 80 procent van de bevolking geeft aan Goede doelen en zoveel mensen vrijwilligerswerk doen. Dit geeft aan dat we een sterk sociaal vangnet hebben. Mensen geven aan Goede doelen én om elkaar. Dat is enorm belangrijk nu zoveel mensen het moeilijk hebben. Deze betrokkenheid is iets om trots op te mogen zijn. Maar laten we niet verslappen en achterover leunen, maar juist nu betrokkenheid en samenhorigheid tonen. Doe jij mee?

Misschien lukt het niet om ieder mens of dier in deze wereld te helpen en gelukkig te maken. Wat wel lukt met jouw support? Zo veel mogelijk mensen helpen! Inzamelingsacties dragen allemaal op hun eigen manier bij aan meer geluk, minder eenzaamheid, meer gelijkheid en eerlijke kansen voor mensen in Nederland en ver daarbuiten.

Laat je hart spreken en doneer om in ieder geval zoveel mogelijk mensen te helpen. Wil je zelf een inzamelingsactie starten voor een Goed doel? Begin dan hier.