No products in the cart.

Help & support

Veel gestelde vragen

info@inzamelingsacties.nl

+31 (0)13-207 90 91

Over Inzamelingsacties.nl

Wij geloven in de kracht van Samen

Nederland kent een rijke traditie als het gaat om liefdadigheid. Miljoenen Nederlanders zetten zich vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid in door het geven van geld, goederen en tijd op uiteenlopende terreinen zoals gezondheid, welzijn, cultuur, natuur, sport, onderwijs, dieren, internationale hulp en de medemens in het algemeen.

Inzamelingsacties.nl is opgericht om de enorme vraag naar hulp en de bereidheid tot geven overzichtelijk op één plek samen te brengen. We brengen op dit platform simpelweg vraag en aanbod bij elkaar.

Kind aan het tekenen

De beste manier om je niet hopeloos te voelen, is om op te staan en iets te doen...

Bart Verstegen

Oprichter

Ieder mens telt

Wist je dat ruim 1 miljoen Nederlanders in armoede leven? En dat in Nederland 1 op de 12 kinderen in armoede opgroeit? Armoede in Nederland bestaat, ook bij jouw om de hoek. Wij, van Inzamelingsacties.nl, geloven in een samenleving waarin ieder mens telt. Daarom richten we ons op de meest kwetsbare mensen. Die kwetsbaarheid is niet altijd zichtbaar, maar wel allesbepalend. Het zorgt ervoor dat mensen niet mee kunnen of mogen doen in onze samenleving: mensen die in armoede leven, dak- en thuislozen, kwetsbare ouderen, mensen die in eenzaamheid leven. Mensen in Nederland, maar ook ver daar buiten.

Stichting Heel Nederland Geeft

Inzamelingsacties.nl is een initiatief van de Stichting Heel Nederland Geeft (i.o.). We zijn dus een non-profit instelling wat concreet betekent dat wij geen enkel winstoogmerk hebben. Onze doelstelling is om ons platform voor een zo’n groot mogelijk groep mensen, instellingen en Goede doelen beschikbaar te stellen en op die manier zoveel mogelijk bij te dragen aan liefdadigheid in het algemeen.

Het unieke aan Inzamelingsacties.nl

Er is in Nederland geen vergelijkbaar platform zoals Inzamelingsacties.nl. Wel zijn er diverse doneerplatforms voor het opstarten van persoonlijke doneeracties. Bij deze platforms is echter sprake van aanzienlijke inhoudingen/kosten op de binnengekomen donaties zodat dit ten koste gaat van de totale opbrengst. Op Inzamelingsacties.nl is het starten van een Inzamelingsactie écht gratis. Wij brengen alléén de kosten voor het betalingsverkeer in rekening en dan nooit meer dan onze Payment provider Mollie aan ons berekent. Dus verder géén commissie, fooi of wat dan ook.

Samen maken we het verschil

Op Inzamelingsacties.nl kun je rechtstreeks aan Goede doelen doneren, vind je een overzicht van alle Voedselbanken in Nederland en start je eenvoudig een eigen inzamelingsactie voor jouw “buurman”, vereniging of een Goed doel.

Met een team van betrokken medewerkers en belangrijke partners werken we iedere dag aan het verbeteren van dit platform om ons steentje bij te dragen aan een betere samenleving. Want samen maken we het verschil…