No products in the cart.

Help & support

Veel gestelde vragen

info@inzamelingsacties.nl

+31 (0)13-207 90 91

Mede mogelijk gemaakt door...

Partners die ons fantastisch ondersteunen

Inzamelingsacties.nl is in korte tijd uitgegroeid tot hét liefdadigheidsplatform van Nederland. Succesvol met fondsenwerving en uniek in z’n soort. Zonder de inbreng van onze (maatschappelijk) partners zouden we dit echter nooit voor elkaar hebben gekregen en zou bovendien de ontwikkeling en innovatie van het platform in de toekomst stagneren. Wij zijn onze partners dan ook buitengewoon dankbaar en stellen ze graag aan je voor:

Allround Web is mede-verantwoordelijk voor de technische realisatie en de ontwikkeling van het platform. Ben jij op zoek naar een expert op het gebied van Websiteontwikkeling, een partners die bij je aan tafel schuift, luistert en jouw ideeën daadwerkelijk weet te vertalen naar een unieke site? Dan ben je bij Allround Web aan het juiste adres! Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen en waarderen vanaf dag één hun betrokkenheid, persoonlijke aanpak en natuurlijk hun deskundigheid.

FORTEM Concepts is vanaf de start van dit platform mede-verantwoordelijk voor de strategie en conceptontwikkeling. Met hun visie en creatieve inbreng is de groei van Inzamelingsacties in een stroomversnelling geraakt. Gevraagd en ongevraagd komt men met advies en aanbevelingen. Ben jij op zoek naar een partner die je vanaf de start kan helpen bij het omzetten van ideeën naar een concreet concept, dan adviseren we je om eens een vrijblijvende afspraak met ze te maken.

Bas de Jong

Bas is verantwoordelijk geweest voor de huisstijl van Inzamelingsacties.nl, waaronder het ontwerp van het logo. Zoek je een creatieve duizendpoot met oog voor detail, dan ben je bij Bas aan het juiste adres. Bas draagt met zijn onbezoldigde inbreng ook een steentje bij aan de communicatie via onze Social media kanalen.

Wil jij met jouw bedrijf ook (maatschappelijk) partner worden?

Financiële en/of materiële bijdragen zijn zeer welkom en min of meer noodzakelijk om dit platform ook op langere termijn in deze vorm voort te kunnen zetten. Om een zo groot mogelijke maatschappelijk impact te kunnen hebben, is ons beleid erop gericht géén platformkosten in rekening te brengen voor het starten van crowdfunding en doneeracties. Dit is echter alleen vol te houden door ondersteuning van onze partners.  

Heb jij een paar uurtjes in de week over en wil jij ons wel helpen met het verder uitbouwen van dit mooie platform? Neem dan contact met ons op! De steun van zakelijke partners is voor ons onontbeerlijk en wordt enorm gewaardeerd.

Neem contact met ons op