No products in the cart.

Help & support

Veel gestelde vragen

info@inzamelingsacties.nl

+31 (0)13-207 90 91

Gesigneerd Ajax shirt van Dusan Tadic

Wat wordt er geveild?

Dit 2020-21 Ajax thuisshirt is persoonlijk gesigneerd door Dusan Tadic en beschikt over een genummerd hologram. Het shirt wordt geleverd met een eigen officieel certificaat van echtheid, waarop staat wanneer en waar dit product is gesigneerd en – indien beschikbaar – een foto toont van de signeersessie. Samen met het hologram dient dit als waarborg dat de handtekening op het shirt 100% authentiek is.

Door wie aangeboden?

Wie kent hem niet? Al jarenlang de captain van Ajax…, Dusan Tadic! Dit unieke Ajax shirt is een echt collectors item en wordt ter beschikking gesteld door AFC Ajax en Dusan Tadic. Laatstgenoemde zet zich, als ambassadeur voor de organisatie Safe The Children, al jaren in voor een betere toekomst voor kwetsbare kinderen.

Waar gaat de opbrengst naar toe?

De volledige opbrengst van deze veiling komt ten goede aan Safe The Children. Save the Children is een organisatie die alles op alles zet om het leven van kinderen – en daarmee de toekomst van onze samenleving – te verbeteren. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven zij kinderen een gezonde start en de kans om te leren. En ze beschermen kinderen tegen misbruik, verwaarlozing en uitbuiting.

Hoe ze dat doen? Met 25.000 medewerkers zetten zij zich in zo’n 120 landen in voor kinderen. Ze reageren op noodsituaties, realiseren duurzame ontwikkeling en zorgen dat de stem van kinderen wordt gehoord. Ze zijn overal waar kinderen hen nodig hebben. Ook op de moeilijkst bereikbare plekken. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk. Ieder kind heeft het recht op een gelukkige jeugd, toch?

Video

Voorwaarden en bijzonderheden

Voor deze veiling zijn geen aanvullende voorwaarden of bijzonderheden.

Rechtstreeks doneren

Ieder kind heeft het recht op een gelukkige jeugd. Daarom zet Save the Children alles op alles om het leven van kinderen – en daarmee de toekomst van onze samenleving – te verbeteren. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven wij kinderen een gezonde start en de kans om te leren. En we beschermen kinderen tegen misbruik, verwaarlozing en uitbuiting.

Hoe we dat doen? Met 25.000 medewerkers zetten wij ons in zo’n 120 landen in voor kinderen. Wij reageren op noodsituaties, realiseren duurzame ontwikkeling en zorgen dat de stem van kinderen wordt gehoord. We zijn overal waar kinderen ons nodig hebben. Ook op de moeilijkst bereikbare plekken. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk.