No products in the cart.

Help & support

Veel gestelde vragen

info@inzamelingsacties.nl

+31 (0)13-207 90 91

We houden het graag helder en transparant

Waarom jouw actie op Inzamelingsacties.nl?

0% platformkosten

Inzamelingsacties.nl rekent 0% commissie en géén abonnementskosten. Alleen de kosten voor de betalingsverwerking van iDeal, Creditcard, Paypal, etc.

Binnen enkele minuten een nieuwe actie

Maak een account aan, geef aan waarom en voor wie je de inzamelingsactie start en begin binnen enkele minuten met online geld inzamelen.

Veiligheid voorop

Wij zorgen ervoor dat jouw donaties en gegevens veilig zijn. De gegevens worden versleuteld opgeslagen en alle betalingen worden beveiligd door erkende betalingsinstellingen.

Helpdesk

Heb je hulp nodig? Onze Helpdesk staat ten alle tijden voor je klaar! We helpen je graag je doel te bereiken.

Jouw eigen dashbord

Het uitgebreide dashboard toont alle gegevens van jouw inzamelingsacties, donateurs en uitbetalingen. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Gebruiksvriendelijk

Een nieuwe actie opstarten kan echt iedereen! Je kunt je actie binnen enkele minuten personaliseren, delen en beginnen met geld inzamelen.

Flexibel en transparant

Je hoeft je doelbedrag niet te bereiken om geld op te kunnen nemen. Je kunt de actie altijd beëindigen, zonder verborgen kosten of kleine lettertjes.

Wij geloven in de kracht van samen

Zamel meer geld in door anderen bij je inzamelingsactie te betrekken of er een Team-actie van te maken. Wij helpen je graag op weg.

Wij zijn meer dan een platform

Wij staan voor onze idealen en zijn daarom hard op weg om in Nederland hét nationaal platform voor doneeracties en liefdadigheid te worden.